Lightwell House by Zearch+zwork

Zearch+zwork Reveals The Lightwell House Residence

ZEarch+Zwork, the creator of the displayed design Lightwell House - Residence by ZEarch+Zwork explains, In the project, the concept of Sanheyaun was reintroduced to rethink residential housing. The living space in the center of the house was re-created as a reinterpretation of the traditional courtyard space. A lightwell is inserted from the roof to the living room, as the open sky one can see from the courtyard of Sanheyaun. Together with the living room and the central lightwell, the central space is where the family members circulate daily and therefore meet and greet..

Lightwell House by Zearch+zwork Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=71119

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Day of Design Magazine homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2019 Day of Design Magazine - dayofdesign.net - All Articles